Nieuwsbrief week 2 2017

NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEF NIEUWSBRIEFclip_image002

Week 2, 13 januari 2017

Kijkt u regelmatig even op onze website www.obsharrybannink.nl en

www.consent-enschede.nl

Hier vindt u nieuws uit de diverse groepen en van de openbare scholen in Enschede.

***********************************************************

Belangrijk

Studiedag: woensdag 25 januari 2017
Alle leerlingen zijn dan VRIJ!

Vrijdag 17 februari is een vrije dag voor de groepen 1, 2, 3 en 4.

***********************************************************

Allereerst wensen we iedereen een heel gezond en gelukkig 2017! clip_image004

Fruit op school
De komende maanden krijgen wij nog steeds wekelijks fruit. Het aanbod is iedereen week anders.

Rapporten
Wilt u a.u.b. de rapporten weer meegeven naar school?

Speciale koffieochtend

Beste ouders/verzorgers,

Kinderen op laten groeien is een hele klus. Elke ouder heeft wel eens slapeloze nachten over gedrag, geld, veiligheid, of gezondheid.
Natuurlijk breng je je kinderen op je eigen manier groot. Daarnaast zijn er verschillende organisaties die ouders helpen bij het grootbrengen
van de kinderen zoals bijvoorbeeld school of het consultatie bureau.
Ook in de buurt zijn er veel organisaties waar je gebruik van kan maken zoals Alifa of het wijkteam.
Als ouders weet je zelf het best wat je nodig hebt. We willen van jullie horen hoe we er samen voor kunnen zorgen dat alle kinderen in het Bijvank goed opgroeien.
We hebben jullie nodig om samen tot goede en logische oplossingen te komen.
Daarom
nodigen we jullie uit om hierover te komen vertellen op basisschool Harry Bannink op donderdag 19 januari van 8:30 tot 10:30 uur.

We zien uit naar jullie komst!

Nationale voorleesdagenclip_image006
Woensdag 25 januari is het begin van de Nationale Voorleesdagen. Het prentenboek van het jaar 2017 is: “De kleine walvis”.

De schoolregel van de maand januari is:

Wees goed voor een ander, dan is hij/zij dat ook voor jou!

Cito- eindtoets voor groep 8clip_image008
De cito- eindtoets voor groep 8 is dit jaar pas in april (18 en 19 april).

Toetsen
In alle groepen worden in de maanden januari en februari citotoetsen afgenomen op het gebied van rekenen, taal, spelling, lezen en begrijpend lezen.
De kleuters maken de toetsen: taal voor kleuters en rekenen voor kleuters.

Open dagen VO- scholen voor leerlingen groep 8 en ouders/verzorgersclip_image010clip_image011clip_image012
In januari en februari 2017 zijn er nog tal van informatieavonden en open dagen voor het Voortgezet Onderwijs. Data en tijden kunt u vinden op internet en in de krant.

MR vergadering en OGR vergadering
De eerstvolgende MR vergadering en OGR vergadering is op dinsdag 24 januari om 18.45 uur.

Voorjaarsvakantie
De voorjaarsvakantie is dit jaar van
maandag 20 februari t/m vrijdag 24 februari 2017.

Met vriendelijke groeten, Ine Koenders